Tidtabell för sommaren kommer publiceras under mars månad. Datum för årets trafik är enligt nedan:

Tågtrafik Virserum – Åseda

Sommartrafik

Lördagar 7/7-18/8 kör vi nostalgitåg med rälsbussar mellan VIrserum och Åseda. Res och fika gott med 7 sorters kakor.

Olsmässan

Vi kör som vanligt tågtrafik i samband med Olsmässan i Åseda. Olsmässan går traditionellt av stapeln sista helgen i juli och vi kör fredag-lördag både dagtid och nattetid till/från festen.

Virserums marknad

Vi kör som vanligt tågtrafik i samband med Virserums marknad, första helgen i augusti. Trafiken kör vi fredag-lördag från tidig morgon till sen natt. Ta tåget från Åseda, och alla mellanliggande orter, till marknaden och slipp parkeringsproblem.

Kvällståg till Hotell Olof/Krua Mae Bunmee

Nytt för i år! Vi kör ett tåg lördag kväll 18/8 till Åseda, där det blir middag på antingen hotellet eller den populära thairestaurangen. Här finns möjlighet att boka sin plats på tåget och njuta av god mat och dryck. Under resan blir det underhållning i form av quiz med prisutdelning på hemvägen. Förbokning senast 10/8 på info@smalsparet.com.

Kulturutflykt

Under hösten kör vi den populära kulturutflykten, i samarbete med Virserums Hembygdsförening. Detaljer kring resan kommer när hösten närmar sig.

Hösttåg

Vi kör som vanligt hösttåg där guider berättar om plater vi passerar såväl som om tågen vi reser med.


 

Trafiken bedrivs genom Smalspåret i Hultsfred AB, som är föreningens driftbolag.

Biljettpriser för Åseda-Virserum säsongen 2018

Prisexempel:

Tur och retur Virserum-Åseda

Vuxen 200kr. Barn/ungdom 100kr.

Ladda ner fullständig prislista (PDF).


Hyr ett eget tåg med restaurangvagnen

Du vet väl om att du kan hyra ditt helt egna tåg, med eller utan restaurangvagn! Vi kan erbjuda er allt från enkel fika till trerättersmiddag.

Ett perfekt tillfälle för födelsedagar, släktträffar, företagsevent eller kundträffar. Möjligheterna är obegränsade, det är du som bestämmer tidtabellen och resmålet. Tillsammans planerar vi din resa som du vill ha den och ser till att den blir en oförglömlig upplevelse!

För bokning och information, kontakta Dennis Blomfeldt på tel 070-600 30 30 eller dennis.blomfeldt@smalsparet.com.


Tågtrafik Hultsfred-Västervik

För information om tågtrafiken på sträckan Hultsfred-Västervik hänvisar vi till Tjustbygdens Järnvägsförening, som bedriver trafiken på sträckan.