Under 2017 rullar tågen längs Smalspåret mellan Virserum och Åseda under lördagar i juli och delar av augusti. Vi kör även tåg vid Smalspårets nostalgidagar 10-11 juni, under Olsmässan 28-29 juli och Virserums marknad 4-5 augusti.


Hösttåg på Smalspåret, 7-8 oktober

Helgen den 7-8 oktober är det avslutning på rälsbussäsongen Virserum-Åseda. Då kör vi de klassiska hösttågen som på kort tid blivit riktig succé. Våra guider följer med tåget och berättar om platserna vi passerar samt även banans historia. Dessutom blir det extra uppehåll i Hultanäs där vi guidas i de nyligen återskapade miljöerna kring stationen. Det blir även tid för ett besök i den närbelägna antikaffären. Tider och fullständig info finns i följande programblad.


 

Trafiken bedrivs genom Smalspåret i Hultsfred AB, som är föreningens driftbolag.

Biljettpriser för Åseda-Virserum säsongen 2017

Prisexempel:

Tur och retur Virserum-Åseda

Vuxen 200kr. Barn/ungdom 100kr.

Ladda ner fullständig prislista (PDF).


Hyr ett eget tåg med restaurangvagnen

Du vet väl om att du kan hyra ditt helt egna tåg, med eller utan restaurangvagn! Vi kan erbjuda er allt från enkel fika till trerättersmiddag.

Ett perfekt tillfälle för födelsedagar, släktträffar, företagsevent eller kundträffar. Möjligheterna är obegränsade, det är du som bestämmer tidtabellen och resmålet. Tillsammans planerar vi din resa som du vill ha den och ser till att den blir en oförglömlig upplevelse!

För bokning och information, kontakta Dennis Blomfeldt på tel 070-600 30 30 eller dennis.blomfeldt@smalsparet.com.


Tågtrafik Hultsfred-Västervik

För information om tågtrafiken på sträckan Hultsfred-Västervik hänvisar vi till Tjustbygdens Järnvägsförening, som bedriver trafiken på sträckan.