fbpx

Tågtrafik på Smalspåret

Handla nostalgigodis i kiosken innan du kliver ombord i den brandgula rälsbussen och upplever nostalgin och det vackra landskapet utanför tågets fönster. En resa med oss är tar dig tillbaka till svunna tider.

Trafik 2021

Nostalgitåg Virserum-Åseda

Med anledning av den rådande situationen med covid-19 så har vi tagit beslutet att inte genomföra någon sommartrafik i år. Vi hänvisar istället till att cykla dressin.

Förhoppningen är att kunna bedriva trafik under hösten i form av hösttåg och ev. något extra evenemang, beroende på vad situationen tillåter då.

Hyr ett eget tåg

Restaurangvagn och barvagn

Du vet väl om att du kan hyra ditt helt egna tåg, med eller utan restaurangvagn? Vi har rälsbussar med såväl fullfjädrad restaurang och plats för 26 personer per sittning, som en enklare variant med barservering.

Vi kan erbjuda er allt från enkel fika till trerättersmiddag, i samarbete med Hotell Olof samt Krua Mae Bunmee i Åseda kan ni catera mat för såväl födelsedagar, släktträffar, företagsevent eller kundträffar.

Möjligheterna är obegränsade, det är du som bestämmer tidtabellen och resmålet. Tillsammans planerar vi din resa som du vill ha den och ser till att den blir en oförglömlig upplevelse!

För bokning och information, fyll i formuläret nedan eller kontakta Dennis Blomfeldt på tel 070-600 30 30 eller [email protected]

Återinvigning av Hultanäs station 2017
Res med de brandgula rälsbussarna och upplev nostalgin och det vackra småländska landskapet.
Passa på att handla godis i nostalgikiosken vid Virserums station. Här finns klassiskt godis som Nickel, Tulo och Friska Fläktar. Perfekt tilltugg till färden!

Hyr ditt eget tåg redan idag

Vi tar gärna fram ett skräddarsytt paket för just dig, oavsett om det är för privatperson eller företag.

Förnamn och efternamn
Vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig.
Ange gärna ditt telefonnummer
T.ex. resmål, datum/tid, önskemål om mat osv.

Tågtrafik Hultsfred-Västervik

För information om tågtrafiken på sträckan Hultsfred-Västervik hänvisar vi till Tjustbygdens Järnvägsförening, som bedriver trafik på sträckan.

Om Föreningen Smalspåret
Föreningen Smalspåret Växjö-Västervik

Föreningen Smalspåret Växjö-Västervik är en ideell opolitisk förening bildad 1984, med över 1000 medlemmar.

Föreningen arbetar för att smalspårsjärnvägen Växjö-Västervik, i sin nuvarande sträckning, bevaras och utvecklas. Läs mer om föreningen.