fbpx

Nyemission i FAS

Förvaltnings AB Smålandsbanan(FAS), som äger den byggnadsminnesförklarade delen av Smalspåret mellan Västervik och Virserum, genomför under våren en nyemission som riktar sig till alla som värnar om Smalspåret. Ett särskilt prospekt har tagits fram av FAS.

Föreningen har beslutat att i ett första läge teckna 50 aktier à 100 kr, vilket är detsamma som det minsta antalet aktier som kan tecknas enligt prospektet m h t den administrativa hanteringen. Vill du vara med och stödja aktieteckningen så har du nu möjligheten genom ett riktat bidrag till föreningen på valfritt belopp, som sedan summeras och används för fortsatt aktieteckning från föreningen. På så vis behöver du inte teckna aktier för 5000 kr utan kan bidra med en mindre summa.

 

Bidra med din gåva och glöm inte att skriva att det gäller FAS nyemission.  Du skickar in ditt bidrag till bankgiro 373-8093.

Föreningens styrelse har sett det som naturligt att stötta FAS genom aktieteckning på samma sätt som föreningen är aktieägare i Smalspåret i Hultsfred AB.

Välkommen med ditt bidrag önskar Föreningen Smalspåret!